Nova versió del qViC, la v4.0

Acabo de publicar una nova versió del qVIC. Aquesta versió servirà només per als cursos senars de Primària, ESO i Batxillerat del curs vinent (2022-2023).

Com deureu saber, els nous decrets de currículum, que de moment estan en esborrany, s’apliquen el curs 2022-2023 als cursos senars i a partir del curs 2023-2024 a tots els cursos.

Com que el nou currículum introdueix els criteris d’avaluació, el canvi més important en aquesta versió és que, quan es qualifiquen activitats, cal indicar una qualificació per a cada criteri d’avaluació associat a l’activitat. Així, si a una activitat li assignarem 3 criteris d’avaluació, caldrà indicar 3 qualificacions, indicant l’assoliment de cada un dels criteris.

Com que de moment els decrets estan en esborrany, en el quadern es poden important només les competències específiques de tres o quatre matèries, a tall d’exemple. Quan els decrets ja siguin definitius i n’hagi fet el buidatge, amb el botó IMPORTAR es podrà omplir el full amb totes les matèries, totes les competències i tots els criteris d’avaluació.

A continuació us deixo un vídeo on s’expliquen amb més detall les novetats:

I també l’enllaç per obtenir una còpia de la plantilla:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rDszSd-4-6tbdMgHhazThbBC0Zwf_y62ibkby6eloGI/copy

4 thoughts on “Nova versió del qViC, la v4.0

 1. Bon dia Jaume,
  En primer lloc, enhorabona pels teus materials i reflexions, són font d’inspiració. I ens fan repensar els nostres processos d’ensenyament.
  Sóc profe de Bio, una mica inexperta encara i començant. M’agradaria fer servir el qViC per al proper curs, perquè el trobo molt complet i m’he cansat una mica de l’Additio. En aquest comentari volia preguntar-te com accedir al full de càlcul. En obrir qualsevol dels links no em deixa fer una còpia. M’apareix aquest missatge sobre el problema:
  “No se puede abrir el archivo en estos momentos. Comprueba la dirección e inténtalo de nuevo”.
  Bé, moltes gràcies per avançat.
  Una abraçada,
  Amparo Ferrero

   1. Hola, Jaume.
    Jo tampoc puc obrir el doc. Al desacarrgar-lo o habilitar l’edició diu que està danyat.
    Moltes gràcies pel teu magnífic blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.