CoRubrics i CoRubrics GSD s’unifiquen

Español (Spanish)

Fins fa uns mesos, els formularis de Google creats amb comptes del domini Gmail (de l’estil xxx@gmail.com) havien de ser anònims. Google no permetia recollir l’adreça de qui els responia. Només aquells formularis creats amb un compte d’algun domini G Suite es podien utilitzar per recollir l’adreça de qui contestava.

Per aquesta raó, fa anys que existien les versions CoRubrics (per a utilitzar amb aquests comptes gmail) i CoRubrics GSD (per a utilitzar amb comptes d’algun domini G Suite).

La cosa va canviar fa un parell de mesos. Google va permetre que formularis creats amb comptes Gmail recollissin l’adreça. No funciona exactament igual que amb els formularis d’un compte de G Suite. En aquests l’adreça es recull sense que l’usuari hagi de fer res. En canvi amb els formularis de Gmail, és el propi usuari que ha d’indicar la seva adreça introduint-la en una caixa de text (podent inventar-se-la si vol).

Malgrat aquesta diferència, això ha permès que tots els comptes (G Suite o Gmail) puguin utilitzar la versió CoRubrics GSD. Aquesta versió té clares millores respecte a l’altra: diferencia coavaluació, autoavaluació i avaluació del professor, s’integra amb Classroom…

Per tant, a partir d’avui es manté la versió CoRubrics GSD i desapareix la versió CoRubrics.

Español (Spanish)

4 thoughts on “CoRubrics i CoRubrics GSD s’unifiquen

 1. Buenos días Jaume

  Comentarte que he empezado a usar tu diseño de Co-rubrics y me parece una muy interesante herramienta de evaluación a varios niveles.

  Quizás porque he empezado y mira que he enredado en algún momento he dado REPROCESAR todas las notas que habían ido metiendo los alumnos y yo mismo. Y ahora resulta que ya no me saca el resumen de todo lo rellenado en los formularios.
  ¿Hay algún remedio para que con los 170 formularios rellenados me haga el resumen de cada uno, su evaluación, coevaluación y del profesor???

  muchas gracias. y siento molestarte

  un saludo

  Alberto pardo

  1. Hola Alberto,
   no tengo muy claro el problema que has tenido. Indicas que has reprocesado. La primera vez que has procesado, ¿ha aparecido el resum con todas las medias calculadas?
   Si ha sido así, ¿has modificado la rúbrica antes de Reprocesar?
   Una vez creado el formulario, no se debe cambiar la rúbrica. CoRubrics compara las respuestas que estan almacenadas en el formulario con las descripciones de la rúbrica. Si no hay ninguna coinciencia (porqué se ha cambiado la rúbrica), CoRubrics assigna el valor 0.

 2. Bon dia, he utilitzat l’eina corubrics importada al Classroom i m’ha anat molt bé, fins ahir que quan les volia pujar a una tasca del Classroom em surt que s’ha produït un error i no se’m publica. No sé què passa?? ho he fet altres vegades i no he tingut cap problema!!
  Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.