Nova versió dels qViC i dels qAT

Com cada juliol, he publicat les versions actualitzades dels qViC (quadern virtual i competencial) i dels qAT (quadern d’ajuda al tutor). En les respectives sites estan les plantilles i els manuals actualitzats.

A part de corregir errors que durant el curs hem anat detectant, cada un d’ells incorpora una novetat diferent.

qViC

Aquesta versió permet afegir una ponderació a les activitats. Fins ara, les activitats que treballaven una mateixa competència tenien el mateix pes. Ara ja es pot indicar un pes diferent per a cada activitat. Es pot fer amb qualsevol nombre. Si es vol que una activitat tingui doble pes que una segona, es poden indicar pesos 0,5 i 1. Però també es pot fer amb múltiples, ja que el qViC mira la relació. Per tant, es podria indicar 1 i 2 o 5 i 10.

qAT

En aquesta versió s’ha incorporat la possibilitat de crear informes d’avaluació competencials de manera semi-automàtica. A partir de tota la informació recollida en els qViC es crea un informe similar al següent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.