Nova versió dels qViC i dels qAT

Com cada juliol, he publicat les versions actualitzades dels qViC (quadern virtual i competencial) i dels qAT (quadern d’ajuda al tutor). En les respectives sites estan les plantilles i els manuals actualitzats.

A part de corregir errors que durant el curs hem anat detectant, cada un d’ells incorpora una novetat diferent.

qViC

Aquesta versió permet afegir una ponderació a les activitats. Fins ara, les activitats que treballaven una mateixa competència tenien el mateix pes. Ara ja es pot indicar un pes diferent per a cada activitat. Es pot fer amb qualsevol nombre. Si es vol que una activitat tingui doble pes que una segona, es poden indicar pesos 0,5 i 1. Però també es pot fer amb múltiples, ja que el qViC mira la relació. Per tant, es podria indicar 1 i 2 o 5 i 10.

qAT

En aquesta versió s’ha incorporat la possibilitat de crear informes d’avaluació competencials de manera semi-automàtica. A partir de tota la informació recollida en els qViC es crea un informe similar al següent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.