Nova versió del sistema de control de faltes de centre Assistatut

Español (Spanish)

rp_faltes-300x163.pngLa veritat és que em sembla que aquest sistema de control de faltes que vaig desenvolupar només s’està fent servir al meu centre, però com que a nosaltres ens funciona bé, el vaig actualitzant i documentant i el publico per si pot ser interessant a algú.

Avui presento la versió 1.2.

Si algú no sap de què va aquest sistema, ho explico molt breument. Si en un centre tots els professors utilitzen el Quadern virtual del professor, aquesta plantilla Assistatut s’encarrega de recollir les faltes de tots els quaderns i mostrar-los per grups. Així el tutor pot veure-les i justificar-les. A més, el sistema envia automàticament correus electrònics a les famílies per informar de les absències i retards no justificats.

En aquesta nova versió, bàsicament he afegit que el sistema reculli també les incidències. Fins ara al meu centre, quan un professor tenia una incidència amb un alumne, omplia un imprès i en donava còpia al tutor.

Ara, ho indicarà en el quadern virtual (si vol pot enviar-ho per mail a la família directament des del Quadern) i el sistema Assistatut ho recollirà. Així el tutor podrà veure recollides totes les incidències.

Hi ha altres millores de diseny i en el menú. A la web de l’Assistatut en podeu veure més detalls de com configurar-ho i com funciona.

En breu publicaré un complement que permet als pares accedir a aquesta informació (faltes i incidències) només dels seus fills a través d’un web, amb usuari i contrasenya. Ja està desenvolupat i provat, però manca documentar-ho. Espero tenir-ho aviat.

Español (Spanish)

2 thoughts on “Nova versió del sistema de control de faltes de centre Assistatut

  1. Buenos días Jaume, en primer lugar felicitarte por el gran trabajo que has realizado, y sobretodo por compartir toda esta información.
    La primera vez que te leí, no me lo podía creer, ¡Era justo lo que estaba buscando! En mi centro llevamos desde 2009 usando GAFE, y la idea del cuaderno del profesor virtual y el complemento assistatut me pareció genial. Así que, después de estar todo el verano realizando pruebas, me he lanzado, y lo estoy implementando. Me surgen algunas dudas y problemillas que no sé como solucionar, y me gustaría saber si sería posible contactar contigo.

    Muchas gracias de antemano,

    Un cordial saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.