CoRubrics i CoRubrics GSD es converteixen en complements

Español (Spanish) English

Les plantilles CoRubrics i CoRubrics G Suite s’han convertit en complements per a fulls de càlcul de Google. Aquest canvi no afecta al funcionament habitual del procés per fer l’avaluació amb rúbriques. L’únic que produeix és que sigui més senzill iniciar el procés.

Fins ara, calia accedir al web de Corubrics, fer una còpia de la plantilla que es feia a La meva unitat i, finalment, moure la còpia a la carpeta que volguéssim del nostre Drive.

A partir d’ara, un cop instal·lat el complement, es podrà crear un full de càlcul blanc dins de la carpeta que vulguem del nostre Drive i accedint al menú Complements només caldrà Activar el complement. Tornant al menú Complements, podrem Crear la plantilla.

Per instal·lar el complement CoRubrics o CoRubrics G Suite només cal fer el mateix que amb qualsevol altre complement. En el següent vídeo hi ha el procediment a seguir.

Els administradors d’un domini G Suite poden instal·lar automàticament aquests complements a tots els professors del domini a través del panell d’administració de G Suite, en l’apartat Aplicacions / Aplicacions Marketplace.

 

 

 

 

 

Español (Spanish) English

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.