Nova versió del quadern virtual (4.0) i de l’Assistatut (2.0)

Español (Spanish)

Acabo de publicar una nova versió del quadern virtual, la 4.0, i de l’Assistatut, la 2.0. Les dues millores més importants són que s’eliminen les diferents plantilles i s’unifiquen totes en una. A més, ara es permet que les sessions durin 2 hores.

Com és lògic, s’han implementat més millores menys destacades: ocultació automàtica de columnes un cop han passat les dades, permetre definir observacions estàndards, adaptar les notes finals d’avaluació a la nova nomenclatura del Departament (no assoliment, assoliment suficient…) i algunes més.

Podeu trobar tota la informació als webs corresponents:

Español (Spanish)

23 thoughts on “Nova versió del quadern virtual (4.0) i de l’Assistatut (2.0)

 1. Hola Jaume,
  Ja fa un parell d’anys que utilitzo el teu quadern i realment m’és molt útil. Moltes gràcies!!! Ara estava buscant la plantilla per descarregar el del curs vinent i veig que les has unificat en una sola (i per defecte surt per matèria d’una hora a la setmana). Si tenim dos o tres sessions de la mateixa matèria a la setmana, com ho fem per que surtin totes les sessions reflectides? Ho he intentat posant a “dia de classe en número” diferents dies (1,2,3), però només surt una sessió a “Sesiones”.
  D’altra banda, quan descarrego el quadern, diu que hi ha fòrmules que no funcionaran. Potser tenen alguna cosa a veure?
  Quedo a l’espera de la teva resposta. I moltes gràcies per la teva feina!!
  Bon inici de curs.
  Berta

    1. Hola Jaume,
     Aquest serà el segon curs que faig servir el teu quadern digital i estic encantada. Quin munt de feina que m’has tret! Gràcies.
     Estava provant la nova versió i em passava el mateix de la Berta. Ara ho he resolt posant les hores sota cada dia de la setmana. Tot i així quan li dic guardar em segueix posant que hi ha fórmules que no funcionen. No sé si això afectarà en alguna cosa o no li faig cas?

     Gràcies! i bona tornada al curs!!
     Neus

     1. Jo no he trobat que afecti en res, però segueixo investigant a veure si acabo trobant el motiu pel qual apareix el missatge

 2. Hola Jaume,
  l’any passat em va anar perfecte el quadern, però aquest any, quan li dic les hores i els dies de la setmana em dóna error i em surten les hores per trimestre negatives.
  Poso dia 1 i 3 (dilluns i dimecres) i a sota un 1 (una hora a la setmana) i em fa això de l’error.
  He mirat el manual i no he sabut veure què faig malament. Em pots ajudar? gràcies

   1. Sí, ho he fet, és com si només pogués comptar una de les columnes. ( si poso només un dia, compta bé, però si poso dos dies, amb les corresponents hores, llavors dóna l’error. Quan vaig a mirar la pestanya de sessions em surt aquest : Error
    Hi ha un nombre incorrecte d’arguments per a la funció SPLIT. S’esperaven entre 2 i 3 arguments, però se n’han obtingut 7.

    1. A mi em passa el mateix que a la Magalí. Jo porto uns anys fent-lo servir i aquest cop només em deixa baixar un dia

     Montse

 3. Hola Jaume,

  Jo és el 4t any que l’utilitzaré. Enguany, però, en fer clic per a desar una còpia de la plantilla tot es fa aparentment bé però abans de fer cap altra acció (canvi de nom, canvi d’ubicació…) apareix a dalt en fons vermell el següent missatge:

  “S’ha produït un error durant el càlcul; pot ser que algunes fórmules no es calculin correctament. Desfés el darrer canvi i torna-ho a provar. Ignora”

  No sé si deu ser res important.

  Salutacions i moltes gràcies, Jaume!

 4. Hola novament, Jaume.

  Em trobo que enguany tinc 42 alumnes a batxillerat. Al full d’assistència on s’han de posar els noms hi ha inicialment 40 files. En enganxar els 42 noms se m’hi generen dues files més. Però no sé si algunes funcionalitats es veuran afectades. Donant un cop d’ull veig que els dos últims alumnes no apareixen a cap altre full, tampoc a la llista desplegable de “fitxa alumne”.

  Com ho veus? Què hauria de fer?

  Gràcies per avançat!

  1. 42? Caram! Hauria d’estar prohibit. A Batxillerat la ràtio màxima no és de 35?
   Anem al gra. Fa un parell de cursos vaig augmentar de 30 a 40 el nombre d’alumnes, i cal tocar força fulls.
   Diria que hi ha una solució prou ràpida. Enlloc d’enganxar els alumnes i que s’afegeixin les files, abans d’enganxar, insereix dues files tu manualment pel mig (per exemple entre la fila 20 i la 21). Així algunes coses ja s’actualitzen soles.
   Després, cal afegir dues files a molts fulls (Assistència, Actitud, 1a, 2a, 3a, Nota global, Resums…).
   En cada una, s’ha de seleccionar la darrera fila, copiar-la i utilitzar Enganxar només la fórmula a les noves files.
   Així de memòria no em sona res més, però caldria comprovar-ho full per full.

   1. 42, si. Déu n’hi do. Sort que ja ens coneixem els alumnes i jo, però de totes maneres serà bastant dur.
    D’acord. He entès el que em dius. Em poso a la feina. Si no et dic res més és que tot va bé. I si no, ja diré alguna cosa.
    Moltes gràcies novament, Jaume!

    1. Ja ho he fet com dius i sembla que tot està bé. Torno a escriure només per dir que no ha fet falta repetir el procediment a Actitud, 1a, 2a, 3a, Nota global, Resums… Simplement inserint les dues files pel mig a Assistència la resta s’ha fet tota sola.

     Gràcies.

     PS: M’han dit (direcció) que el màxim a batxillerat és 45. I si, hauria d’estar prohibit. Caldrà esperar que arribin temps millors 😉

     1. Ups, perdó. No ho havia mirat prou bé i és com deies tu: cal repetir el procediment d’inserció pels fulls Actitud, 1a, 2a, 3a, Nota global, Resums… Ara ja està funiconant to bé. Gràcies.

      ———

      Et comento un parell de coses que he trobat per si les vols modificar:

      Fórmula de la casella D3 del full ‘Prog’ > Hauria de dir =sum(D4:D33)
      El mateix per la casella E3.

      Els percentatges del full ‘Estad’ sembla que no es calculen bé.

      Atentament,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.