Extensió Ad block Plus (ABP) per a Chrome i Firefox

Español (Spanish)

Si utilitzeu el navegador Firefox, l’adreça per instal·lar-la és: https://adblockplus.org/es/firefox

La versió per a Chrome està a: https://adblockplus.org/es/chrome

Un cop instal·lat, en la barra del navegador ens apareixerà el botó ABP. En la versió de Chrome, ens indica el nombre d’anuncis que ha blocat.

abp2

Els resultats són força bons. Aquí teniu un exemple capturat avui mateix de la pàgina inicial del Youtube. Fixeu-vos que sense l’extensió, els alumnes s’haguessin trobat un anunci on surt una beguda d’alta graduació alcohòlica.

abp3Sense extensió ABP

abp4

Amb extensió ABP

Si el vostre centre té un domini de Google apps for education, l’administrador d’aquest domini pot fer que automàticament aquesta extensió s’instal·li a tots els alumnes. En el següent article ho explicava fa un temps: Instal·lar aplicacions al navegador Chrome dels alumnes

Español (Spanish)

2 thoughts on “Extensió Ad block Plus (ABP) per a Chrome i Firefox

  1. Son cada vez más los alumnos de Secundaria que manejan smartphones y tablets. La mayoría de ellos navegan por Internet a través del navegador de Android. Una alternativa buenísima a ABP en Android es AdAway (https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway). Filtra la publicidad no deseada de manera muy eficaz. Mis alumnos, por ejemplo, visitan muy a menudo marca.com que está cargadito de banners por todos los lados y AdAway se los cepilla todos, lo he comprobado 😉

    La única pega es que para poder usarlo hay que tener permisos de root en el dispositivo y me da que esto para los chavales es algo complicado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.