Connector Moodle: Onetopic (un tema a la vez)

Es tracta del Onetopic (un tema a la vez), desenvolupat pel David Herney. La primera versió la va desenvolupar pel Moodle 1.9, i fa poc dies va treure la versió pel Moodle 2.5.

El que fa aquest connector és afegir un format de curs. A més del format per temes, del format per setmanes,  social, etc., quan l’administrador del vostre Moodle l’hagi instal·lat, us apareixerà el Onetopic format. O el que és el mateix, el format en pestanyes.

Un cop activat, al curs li apareixen unes pestanyes, el nom de les quals és personalitzable. Enlloc de tenir una pàgina llarguíssima amb tots els temes un sota l’altre, apareixen els temes en pestanyes.
Com que una imatge val més que mil paraules, poso dues imatges d’un mateix curs. La primera en format onetopic i l’altra en format per temes.

Format Onetopic

Format per temes

Per mi el primer és molt més clar i l’opinió dels meus alumnes també és aquesta. Així que si el vostre Moodle no té aquest format, demaneu a l’administrador que l’instal·li o instal·leu vosaltres mateixos si en sou administradors.
Algú utilitza algun altre connector del Moodle que realment valgui la pena i que fins ara estigui actualitzat regularment?

esEspañol (Spanish) enEnglish (English)

One Response to “Connector Moodle: Onetopic (un tema a la vez)”

  1. Jaume Albaigès ha dit:

    Ei, m’agrada això! Sembla que pot fer més neta la presentació dels cursos (o espais de treball, que és l’ús que sovint els dono). M’ho apunto! Gràcies per compartir-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.